Termeni si conditii

TERMENI SI CONDITII

Bine ați venit pe site-ul Ok Creative. Dacă continuați să navigați și să utilizați acest site web, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu politica noastră de confidențialitate guvernează relația Ok Creative cu dumneavoastră în legătură cu acest site web. Termenul „Ok Creative” sau „noi” sau „noi” se referă la proprietarul site-ului al cărui sediu social este în România. Termenul „dvs.” se referă la utilizatorul sau vizualizatorul site-ului nostru web.

UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB ESTE SUPUZĂ URȘĂTORILOR TERMENI DE UTILIZARE:

Conținutul paginilor acestui site este doar pentru informații generale și pentru utilizare. Acesta poate fi modificat fără notificare. Nici noi, nici terți nu oferim nicio garanție cu privire la acuratețea, promptitudinea, performanța, completitudinea sau adecvarea informațiilor și materialelor găsite sau oferite pe acest site pentru un anumit scop. Recunoașteți că astfel de informații și materiale pot conține inexactități sau erori și excludem în mod expres răspunderea pentru orice astfel de inexactități sau erori în cea mai mare măsură permisă de lege.

Utilizarea de către dumneavoastră a oricăror informații sau materiale de pe acest site web este în întregime pe propriul risc, pentru care nu vom fi răspunzători. Va fi propria dumneavoastră responsabilitate să vă asigurați că orice produse, servicii sau informații disponibile prin intermediul acestui site web îndeplinesc cerințele dumneavoastră specifice.

Acest site web conține material care este deținut de noi sau care ne este licențiat. Acest material include, dar nu se limitează la, designul, aspectul, aspectul și grafica. Reproducerea este interzisă altfel decât în conformitate cu notificarea privind drepturile de autor, care face parte din acești termeni și condiții.

Toate mărcile comerciale reproduse pe acest site web care nu sunt proprietatea sau nu sunt licențiate operatorului sunt recunoscute pe site.

Utilizarea neautorizată a acestui site poate da naștere la o cerere de despăgubire și/sau poate constitui o infracțiune.

Din când în când, acest site web poate include și link-uri către alte site-uri web. Aceste link-uri sunt furnizate pentru confortul dvs. pentru a oferi informații suplimentare. Ele nu înseamnă că susținem site-urile web. Nu avem nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web asociate.

Nu puteți crea un link către acest site de pe un alt site sau document fără acordul prealabil scris al Ok Creative.

Utilizarea de către dumneavoastră a acestui site web și orice dispută care decurge dintr-o astfel de utilizare a site-ului web se supune legilor României sau altei autorități de reglementare.